Kernpunten
Waarom 361˚ Gezond Gebouw?

Mensen ontwerpen gebouwen vanuit verschillende perspectieven. Vervolgens geven diezelfde gebouwen jarenlang vorm aan hoe organisaties presteren en hebben ze invloed op hun omgeving. Eigenlijk is uw gebouw 'geen gebouw', het maakt immers deel uit van uw core-business, uw verdienmodel, uw onderwijs en uw zorg voor mensen en medewerkers. Uw gebouw zou dynamisch moeten zijn zodat we kunnen sturen, en dus kijken wij verder...

Wat is dan de sleutel tot resultaat?

TRAJECT levert een duidelijke meerwaarde door een integrale werkwijze in combinatie met onze praktische 7-Step-aanpak. Niet alleen goed in sec analyse, maar gekoppeld aan strategisch inzicht, visie en technische expertise, gecombineerd met gedegen proces- en projectmanagement.

Niet alleen een vooruitstrevend binnenklimaat-concept, maar een compleet plan met inzicht in uw organisatie, energiehuishouding, beheer & onderhoud, afval en kosten voor de complete levenscyclus. Vanuit die visie biedt TRAJECT oplossingen die 'meer dan rond' zijn. Daarom is 361˚ Gezond Gebouw de integrale aanpak van TRAJECT. Altijd 1 stap extra.

Natuurlijk, u kunt ‘out of the box’ één kant-en-klare oplossing krijgen. Ook dan kijken onze mensen met inzicht in uw processen en uw organisatie. Gewoon omdat de ervaring heeft geleerd dat organisaties gezonder worden doordat mensen verder kijken.

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met: