31-05-2017
TRAJECT Adviseurs & Managers Consulting Partner Blue Building Institute

TRAJECT Adviseurs & Managers tekent vandaag op de Provada het contract voor healthy places met het Blue Building Institue (BBI). Een gezonde stap om de kennis van TRAJECT over de WELL Building Standard en de gezondheid van de mens in gebouwen te delen met de partners in de markt.

BBI is voornemens om de – In de Verenigde Staten ontwikkelde – WELL Building Standard te implementeren naar Europese normen. Certificering volgens deze standaard ondersteund gebouwen die zich richten op de mensen in het gebouw door gebruik te maken van de hoogste standaarden voor gezondheid en welzijn.

Samen met TRAJECT en aangesloten partners vormt BBI een groep koplopers om met hen het certificeringstraject op te starten en te begeleiden. Vanuit hier worden masterclasses en evenementen georganiseerd. Edwin Wiegerinck, commercieel directeur van TRAJECT Adviseurs & Managers: “TRAJECT hanteert al 5 jaar de stelling 361˚ Gezond Gebouw, waarmee wij aangeven dat wij altijd een stap extra doen in ons werk om zo bij te kunnen dragen aan gezonde gebouwen. Wij zijn daarom ook erg trots om op deze wijze als kennishouder en ervaringsdeskundige de ontwikkeling van WELL in Nederland te kunnen ondersteunen.”

BBI is een kennisinstituut, netwerk platform, incubator en initiator op het grensvlak tussen gezondheid, welzijn, technologie en gebouwen. BBI wil de menselijke duurzaamheid bevorderen door middel van de gebouwde omgeving.

Op de foto vlnr: Francesco Franchimon (Knowledge Director Blue Building Institute), Edwin Wiegerinck (CCO TRAJECT Adviseurs & Managers) en Hans Wienk (CEO TRAJECT Adviseurs & Managers).