Hogeschool InHolland
Grootschalige renovatie Hogeschool InHolland Alkmaar

InHolland heeft grootse plannen met haar gebouwen in Alkmaar. De komende jaren dienen alle gebouwen een upgrade te krijgen naar moderne, eigentijdse, multifunctionele en duurzame gebouwen. Als eerste wordt gestart met de renovatie van het A-gebouw. Dit gebouw uit 1988 met een omvang van circa 10.000 m2 BVO, wordt binnenkort duurzaam gerenoveerd en van binnen grotendeels gestript en opnieuw ingericht.

De renovatie moet het gebouw weer een frisse uitstraling geven, waarbij meer ruimte komt voor studieplekken en met extra aandacht voor een goed klimaat. Flexibiliteit om in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen is een bijzonder aandachtspunt. Het resultaat is een moderne en uitdagende locatie waar studenten en medewerkers in een gezamenlijke en inspirerende omgeving kunnen werken en studeren.

Om dit project financieel in goede banen te leiden, heeft InHolland aan TRAJECT Adviseurs & Managers gevraagd om de verbouwing bouwkundig en constructief financieel te begeleiden.

InHolland heeft locaties in 9 steden in de Randstad en staat voor goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Studenten en medewerkers krijgen daarbij ruimte om te presteren en zich te onderscheiden. InHolland legt de lat hoog en streeft naar een goede balans tussen passende begeleiding en zelfstandigheid.

Expertise
  • Financiële begeleiding
  • Bouwkostenadvies
Neem voor meer informatie over dit project contact op met: