INTEGRALE WERKWIJZE
GEZONDE OPLOSSINGEN

Mensen ontwerpen gebouwen. Vervolgens geven diezelfde gebouwen jarenlang vorm aan hoe organisaties presteren. Eigenlijk is uw gebouw 'geen gebouw'. Het maakt immers deel uit van een beter verdienmodel, beter onderwijs, een betere zorg of dienstverlening? En dat is precies waar TRAJECT in uitblinkt: gebouwen zodanig verbeteren zodat uw organisatie meer ruimte krijgt voor resultaat.
Dat proces is maatwerk.

99% van alle oplossingen in één TRAJECT:
De centrale regisseur van uw bouwproject

Wat uw ambitieniveau ook is, bouwprojecten zijn complexe uitdagingen met vele betrokken partijen. Als centrale regisseur in het proces stellen de gecertificeerde managers van TRAJECT voor u orde op zaken vanaf het allereerste plan tot en met de ingebruikname.

>>
Van probleemanalyse en advies tot complete herstelprojecten

Een gezond gebouw presteert voor alle betrokkenen, van ontwikkelaars tot en met de gebruikers. De succesvolle aanpak van bouwfouten - bijvoorbeeld na een second opinion - vraagt om discretie en helderheid.

>>
Een realistisch fundament onder uw doelstellingen en grip op de kosten

Vanaf het allereerste begin inzicht op het effect van uw ambities, het beschikbare budget en het proces door de jaren heen. Zo bieden onze kostenmanagers u de ruimte voor gezonde beslissingen en een helder resultaat.

>>
Uw MVO ambities waarmaken door duurzaamheid te certificeren

Een frisse wind door uw organisatie en uw gebouw? MVO ambities waarmaken? Duurzaamheid certificeren is de manier. TRAJECT heeft daarvoor eigen experts. Methodieken als LEED en BREEAM maken het proces helder en overzichtelijk.

>>
Uitgekiende programma’s voor beter onderhoud, beheer, verhuur en betere veiligheid

Deskundig beheer resulteert niet alleen in kostenbeheersing, het is dé katalysator voor alle vitale bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd zien we dat het in stand houden van gebouwen en technische faciliteiten vaak een branchevreemde activiteit is.

>>
Alle tools voor een gezonder gebouw (NEN, BOEI, veiligheid, binnenklimaat, bouwkunde)

Een beter gebouw voor uw organisatie. Dat begint met heldere metingen. TRAJECT biedt een complete reeks oplossingen.

>>
Installaties, binnenklimaat, water en energie vormen de motor van elk gezond gebouw.

Veel organisaties stellen efficiëntie, milieu en duurzaamheid centraal in hun energiehuishouding en zoeken daarom naar de meest zuinige en zuivere toepassingen. TRAJECT adviseert, ontwerpt en controleert de bouw van technische installaties.

>>

Meer weten over onze gezonde oplossingen? Neem dan contact op met: