visie
Beter werken, beter leren en beter leven in een 361° Gezond Gebouw

Wij leven in een veranderlijk tijdperk met een nieuw wereldbeeld tot gevolg. Dit betekent een kantelpunt in onze kijk op huisvesting, gezondheid, energie en techniek. Leren van fouten uit het verleden en slimme innovatie dragen bij aan een bijzondere nieuwe samenleving en een nieuwe economie.

Meerwaarde

In de TRAJECT-visie levert het Gezond Gebouw een fundamentele meerwaarde aan ons leven, werken, leren en recreëren. Die extra prestatie is de basis voor een samenleving in een duurzame bio-based omgeving en circulaire economie. Daarom is de TRAJECT-visie: 361° Gezond Gebouw.

Duurzame ambities

TRAJECT en haar opdrachtgevers onderscheiden zich ten opzichte van andere marktpartijen door bovengemiddelde ambities op het vlak van duurzaamheid en verantwoord ondernemen waar te maken, met altijd een prominente plaats voor de gebruikers en haar omgeving.

Gecertificeerd TRAJECT

Aan de hand van ISO 26000, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en een Lean-werkwijze stellen wij onze medewerkers in staat om middels hun competenties, expertise en kennis in te spelen op nieuwe technologieën, processen en mondiale ontwikkelingen. Minstens zo belangrijk is dat TRAJECT zeer plezierig is en blijft om mee samen te werken of voor te werken. Met voldoende uitdaging en motivatie, zowel rationeel als emotioneel.

Meer weten over onze visie? Neem dan contact op met: